GÖNDER

 

2022 ARALIK OĞLAK BURCU YENİ AYI ETKİLERİ

ASTRO GÜNDEM
23 Aralık 2022
15:02


ARALIK 2022 OĞLAK BURCUNDA YENİ AY
 
Doğruları görmek için doğru bir bakış açısına sahip ol.
 
23 Aralık günü Oğlak burcunda yaşanacak olan yılın son Yeni Ayında Koç Burcu yükselen burç olarak gökyüzündeki yerini alıyor olacak. Bu yeni ay bizlere “Zorluklarla baş et. Zorluklar karşısında dayanıklı ol. Çalış ve biraz mesafeni ortaya koy” mesajını veriyor.
 
En önemli yatırımımız; bilgimiz, hayata bakış açımız ve hayatımız için geliştirdiğimiz anlam kattığımız bakış açımız. Abartılardan, kibirden uzak durmamız gerekiyor. Bu bize hiçbir şey kazandırmayacak bu ay mesafeli, soğuk tavırlar sergilememiz söz konusu olabilir. Yurt dışı, yurt dışı bağlantılı işlerimizde çözülmeler ile birlikte konular gündeme gelebilir.
 
Psikolojik açıdan pekte rahat edeceğimiz bir zaman dilimi değil. Ani kararlardan ve sinirli hareketlerden kaçınmamız
gerekiyor. Parasal konularda yanlış adımlar, harcamalar gündeme gelebilir. Beklenmedik yerlerden gelebilecek ani fırsatlar konusunda uyanık olun. Aşırılıkların zarar verebileceğini sizlere belirtmek isterim. İş hayatınız ile ilgili kavgalardan, krizlerden uzak durun. Ticari hayat ile ilgili aksaklıklar gündem oluşturabilir.
 
Kardeşler arasında krizlere karşı şimdiden dikkatli olun. Göz sorunları gözler ile ilgili sağlıksal sorunlar ortaya çıkabilir. Mutsuzluk enerjisi fazlası ile yüksek olacak. Anneniz ile yakından ilgilenin; ona moral, verin sevgi verin, depresif davranış ve tavırları konusunda şimdiden kendinizi hazırlayın. Depresyon, mutsuzluk, karamsarlık ve çatışmalardan uzak durun.
 
Ani aşklar ve ilişkiler kapınızda. Ruhsal zenginliğinizin farkına var. Ani gelişebilecek projeler sizlere kazanç ve artılar sağlayabilir. Kendiniz ile yakından ilgilenin ve kendinize değer verin. İçinizdeki sanatsal değerlerin farkına varın veya sanat ile yakından ilgilenin. Boş, gereksiz konuşmalardan uzak durun. Üstlenmeyeceğiniz, altından kalkamayacağınız maddi konular ile ilgili yük almaktan ve söz vermekten kaçının.
Astrolog Vedat Delek ve ben tüm mutsuzluklarımızı, tüm olumsuz negatif ve bize zarar veren davranış ve bakış açılarımızı terk etmek isteseydik nasıl bir bakış açısı ile terk etmeyi seçerdik?
 
Türkiye Yorumu
 
23 Aralık günü Oğlak Burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın ülkemize olabilecek etkilerine gelin hep beraber göz atalım:
Bu Yeni Ay; ordu, işçi, sağlık çalışanları, sağlık sektörü ile ilgili konuları gündeme getirecektir. Özellikle patronlar ile devlet büyüklerimizin yapacakları uzlaşılar dikkat çekebilir. Ülkemizin sınırları ve topraklarının korunması konusunda ordu ve devletimizin başındaki devlet büyüklerimiz arasında uzlaşılar ve kararlar dikkat çekebilir. Müttefik ülkeler ile ilgili ticari anlaşmalar, görüşmeler dikkat çekebilir. Fakat bu görüşmeler ve yapılacak anlaşmalar konusunda sorunlar ilerleyen günlerde ortaya çıkabilir. Ekim ayından beri ülkemizi köşeye sıkıştırmak isteyen hainlere karşı direncimiz ve savaşımız devam etmekte. Devlet büyüklerimizin sağlıksal sorunları ile ilgili olumlu gözüken haberler dikkat çekebilir.
 
Doğa olayları ile birlikte siyasi olaylar gündeme gelebilir. Kadın siyasilerin ön planda olacağı bir ay bizleri bekliyor. Kadın siyasilerin yapacağı hamleler dikkat çekebilir. Uluslararası sanatsal olaylarda başarılara şahit olmamız söz konusu olabilir. Olumsuz olayların yanında bizleri sevindirecek, umut verecek olaylarda bu Yeni Ay’ın etkileri arasında.
 
Bu Yeni Ay’da da medya, medya çalışanları ile ilgili konular ve olaylar gündem oluşturmaya devam edecektir.
2022 Ülke gündemi olarak son derece yorucu ve çalkantılar ile geçti. Yeni bir yılın ülkemiz açısından bereketli, huzurlu ve güzel geçmesi dileğimle. 
 
Akışta Kal adlı kitaptan alınmıştır. 
 

--

ASTROLOG  Vedat DELEK  
 

Bir Yorum Bırakın

Dilek Erkaymaz

Ağzınıza sağlık ❤️
23 Aralık 2022 19:58

EN ÇOK OKUNANLAR

CHIRON KARMA İLE İLGİLİDİR.

YILDIZ SEMBOLLERİ VE ANLAMLARI

ÖNEMLİ SABİT YILDIZLAR VE KARAKTERLERİ

VENÜS'Ü KOÇ OLAN ERKEKLER NE İSTER?

KRALİYET YILDIZI REGULUS

YILDIZ SEMBOLLERİ VE ANLAMLARI

ÖNEMLİ SABİT YILDIZLAR VE KARAKTERLERİ

CHIRON KARMA İLE İLGİLİDİR.

VENÜS'Ü KOÇ OLAN ERKEKLER NE İSTER?

KRALİYET YILDIZI REGULUS

BUĞRA BAHADIRLI'DAN BİLLUR KALKAVAN'IN 1. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNE ÖZEL MESAJ

ASTROLOG VEDAT DELEK'TEN DERDE DEVA!

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI

BÜYÜK BETELGEUSE GÜNÜ

ÖNEMLİ SABİT YILDIZLAR VE KARAKTERLERİ

YAZARLAR

NÖBETÇİ ECZANELER

29 Haziran 2024 Cumartesi Günü Nöbetçi Eczaneler