Gönder

 

2023 YILI NUMEROLOJİ ANALİZİ

NUMEROLOJİ
03 Aralık 2022
13:19


2023 NUMEROLOJİK ANALİZİ

 7 Dünya Evrensel 7 yılında Öncelikle 7 kapı sayısı ama bize her şeyden önce hazırlandığımız ilk geçişteki kusursuzlaşma rakamına geçiyoruz. Çünkü 7 senesi sembolik olarak gördüğümüzde altta bir 4 var 4 dünyanın sayısı üzerinde 3 var çatı gibi 4 ve 3 oluşumunda 7 gelir. Şan Şeref başarı yaşamış sayısı 7 çakrasıyla karşılık gelir. Yedi daha tepe çakrasıdır. Alt zemini dört kuruyor. 4 kalp çakrası üzerindeki 3 kalp çakrasıyla 7'ye ulaşıyoruz. Rengi mordur. Aynı zamanda tepede olduğu için hem sağ akışı hem sol akışı yani Sağdaki o Ruhani ve felsefik düşünceyi verebildiği gibi sol taraf Analitik bakış açısını daha sorgulayıcı daha Arya yapısını da verir o araştırma geliştirmeci yanımız yedi aynı zamanda kusursuzluğu anlattığı gibi tekamül yasasını da sembolize eder. Evrende pek çok şey yedi üzerine kurulmuştur ve yedi üzerinde anlatılır. 7 Büyük bir sayıdır. Etkilediği kusursuzluğu öğrendiğimizde tekrarında görürüz aynı 7 Rotayı yedi gezegen ilk insülasyonunun da sayısıdır. Burada şunu görürüz artık madde ile tanışmaya hazırlanıyoruz 8 ve 7'deki insan döngüsünün sayısı burada tamamlanmayı gösteriyor. Bazı yükümlülüklerin 8 alanına nasıl hazırlandığı olacak yedi ruhsal analizi 7 ile hem faal olan kişiler zekidir. Eleştirel kişilerdir. Sır saklarlar ve biraz derin kişiliklerdir.

Sorgulayıcıdırlar. Pozitifin de şüpheyi görürüz. 7 ilahi akışın kapısıdır ilk 5'te şüpheye düşer. Kafasını özgürlüğe çıkarmıştı ve şimdi maddeyi insan akışını tanırken kafayı çıkardığı o Karenin içinde 5 olarak çıkarlar. Bu 7 yılında biraz sivri dili alaycı mahremiyetimizi koruyayım derken tehlikeli yalnızlığımızı karıştırmamak gereklidir. Tabii ki de tedbirle yalnızlığı karıştırmamak gerekmektedir. 7 alanı çok önemlidir. Öyle miydi böyle miydi derken daha paranoya alanlarımızı çalıştırabilir. 7 yılında asosyallikten uzaklaşmak gerekmektedir. Gözlem YAPMA, daha yalnız kalma, güvensizlik ve eğer bu sayıyı pozitif çalıştırabilirsek araştırmalara yönelebiliriz. Ruhsal alanda daha böyle inanç ve güven saflık alanında kalabilir, daha sessiz içimizde her şeyi sığdırmak durumunda kalabiliriz. Olumsuz olarak daha hata arama, sert eleştiriler yapma, soğuk ve mesafeli davranma, insanlara şüpheci yaklaşma ve hor görme olarak çalışabilir. Bunlardan olabildiğince uzak durmamız gerekmektedir.  Eğer ki aydınlanmayı beynin sağ tarafıyla sol tarafının, Tepe çakrasından aldığı güçle sindirip çalıştırabilirsek çok daha rahat geçecektir. O işteki hazımsızlık bir şekilde içine sindiremiyor olma ve aradığı tüm bilgileri oluşturup sindirebildiğimiz takdirde çok fazla kavram karmaşası yaşayabiliriz.

 7 ve 9 yıllarında bitiş enerjisi vardır. İmza atmak 7 ve 9 yıllarına denk getirilmez. Nikah günü, anlaşma ve sözleşme yapılmaz. Yedi döngüsünde başlayan işler, ilişkiler ve evlilikler 7 yılına denk getirilmemesi uzun soluklu olması anlamında iyi olacaktır. 7 rakamında yapılan evlilikler sorgulama şüpheyle geçer. 7 yılında atılan imzalar 9 yılında biter tamamlanır.

 

Numerolog

Arzu Şimşek

Bir Yorum Bırakın

Mercan

2017 yılında evlendim 2019 da ayrıldım bu kadar olur şaşkınım🤔
2 Haziran 2023 13:03

Popüler Yazılar

KİTAP ÖNERİSİ : Mircea Eliade' nin Şamanizm

JUNO BURÇLARDA NE DİYOR?

7 SAYISININ İNSAN HAYATINDAKİ YERİ VE ÖNEMİ

GÜNEŞ URANÜS KARESİ

MERKÜR RETROSU 22 Ağustos 2023 - 16 Eylül 2023

PLÜTO KOVA GEÇİŞİ NELERİ BERABERİNDE GETİRECEK?

Fahriye EVCEN – Burak ÖZCİVİT Sinatri Haritası

18-24 EYLÜL TÜM BURÇLARA HAFTALIK TAROT OKUMASI

KUZEY AY DÜĞÜMÜ KOÇ GEÇİŞİ

2024 YILI TUTULMALAR

BUĞRA BAHADIRLI'DAN BİLLUR KALKAVAN'IN 1. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNE ÖZEL MESAJ

ASTROLOG VEDAT DELEK'TEN DERDE DEVA!

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI

BÜYÜK BETELGEUSE GÜNÜ

ÖNEMLİ SABİT YILDIZLAR VE KARAKTERLERİ

YAZARLAR

Nöbetçi Eczaneler

29 Eylül 2024 Pazar Günü Nöbetçi Eczaneler