GÖNDER

 

2024 YILI TUTULMALAR

ASTRO GÜNDEM
02 Ocak 2024
12:24


 

2024 YILI TUTULMALAR

 

Hoş geldin 2024 J

2024 yılına baktığımızda iki adet Güneş, iki adet Ay tutulması yaşayacağımızı görmekteyiz.

Bu nedenle 2024 yılı için regular yani düzenli bir yıl diyebiliriz.

 

1)     25 Mart 2024- Gölgeli Ay Tutulması

2)     8 Nisan 2024- Tam Güneş Tutulması

3)     18 Eylül 2024- Parçalı Ay Tutulması

4)     2 Ekim 2024- Halkalı Güneş Tutulması

 

Tutulmalar yaşanacak önemli olayları ve döngüleri beraberinde getirir. Güneş ve Ay tutulmaları gökyüzünde bir nevi göksel evliliği de sembolize ederek yeni olayların doğumuna ve açığa çıkmasına sebebiyet verirler. Tutulmalar belli döngüler içerisinde bireye ve çevresine ilgili konular hakkındaki olayları yaşatarak ortaya çıkarlar. Gerek bireysel natal haritalarda gerekse de kolektiften bu etkiyi alırız. Yaşanılan olaylar bazı döngülerin sonucu ya da başlangıcıdır. Yani bir olayın sonu diğer bir olayın başlangıcı niteliğinde olabilir. Bunlar hayatın kırılım noktalarıdır. Çözülmesi gereken düğümleridir. Bu nedenle de tutulmalar önemlidir. Dört tutulma yaşayacağımız 2024 yılında yoğun bir enerji planı bizleri beklemekte. Bazen insanın önünü görebilmesi için geçmişini de analiz etmesi gerekir. Çünkü her şey aslında bir döngüdür.

 

-25 Mart 2024- Gölgeli Ay Tutulması

 

Saat 07:00’de başlayan bu tutulma 5 derece Terazi burcunda gerçekleşecek.

14 Mart 2006 tarihinden sonra yaşadıklarınıza bir bakın bakalım. Bu tutulma size neleri hatırlatacak?

Sezgilerinle mi mantığınla mı hareket ettin yakın ve uzak çevren sana ne gibi destekler verdi? Hayallerinden daha çok yaptıklarınla mı yetindin? Çevrenden ne destekler aldın? Bu senin bilincini ve hayata bakışını, felsefeni, kültürünü nasıl etkiledi?  Bireyselliğe mi yöneldin yoksa hayatta tek olmamayı, destek görmeyi mi öğrendin? Bu durum aileni ve sosyal çevreni nasıl etkileyecek?

 

-8 Nisan 2024- Tam Güneş Tutulması

 

Saat 19:20’de başlayan bu tutulma 19 derece Koç burcunda gerçekleşecek. Yeni eylemler, yeni oluşumlar, sağlıkla ilgili yaşanacak durumları göz önüne getirebilir. Günlük yaşantıda zor etkiler verebilir. Ruhsal sağlığı bu dönemde korumak ve ailemiz ile ilgili üzerimize düşen sorumlulukları yapmak bizi bir nebze rahatlatabilir.

Bu tutulma, sonrasındaki 4-4,5 yıllık döngüyü etkileyebilecek olayları çok net bir şekilde bize öngörmektedir.

-18 Eylül 2024- Parçalı Ay Tutulması

 

Saat 02:34’te başlayan bu tutulma 25 derece Balık burcunda gerçekleşecek. Olayları bize çok net vermeyecek parça parça yaşatacak olan bu tutulma, ikili ilişkilerimiz, eşimiz ve varsa ortağımız ile ilgili konuları gündeme getirebilir, kariyerimiz ile ilgili kalıcı değişiklikler ve sorumluluk artışı durumları olabilir. Bu durum sizin çevrenize karşı görünüş ve düşünüş biçiminiz üzerinde de etkileyici olabilir. Hem zorlayıcı hem de dengeleyici bir akış söz konusu.

 

-2 Ekim 2024- Halkalı Güneş Tutulması

 

Saat 18:49’da başlayan bu tutulma 10 derece Terazi burcunda gerçekleşecek. Bu tutulma, sonrasındaki 7-7,5 yıllık döngüyü etkileyebilecek olayları bize öngörmektedir. Aşk hayatı, flörtlerle ilgili konular, varsa çocuk ile ilgili konuları gündeme getirebilir, yenilikler görülebilir. Sağlık ile ilgili konular da mevcut.

 

   Hanım Büşra ŞAHİN

İndirme linkleri  search apple telefonlar için indirme linki APP STORE UYGULAMA İNDİR  ve google play için indirme linki GOOGLE PLAY UYGULAMA İNDİR indir uygulamayı gökyüzünden haberin olsun. İlkiz tekiz sizinleyiz.

 İNSTAGRAM HESABIMIZI TAKİP EDİN : @GAZTEASTRO

 

 

 

 

Kaynak : Hanım Büşra ŞAHİN

Bir Yorum Bırakın

EN ÇOK OKUNANLAR

SODEP GÜNLERİNDE NELER YAPMALIYIZ?

ÖNEMLİ SABİT YILDIZLAR VE KARAKTERLERİ

CHIRON KARMA İLE İLGİLİDİR.

YILDIZ SEMBOLLERİ VE ANLAMLARI

KRALİYET YILDIZI REGULUS

ÖNEMLİ SABİT YILDIZLAR VE KARAKTERLERİ

YILDIZ SEMBOLLERİ VE ANLAMLARI

CHIRON KARMA İLE İLGİLİDİR.

VENÜS'Ü KOÇ OLAN ERKEKLER NE İSTER?

KRALİYET YILDIZI REGULUS

BUĞRA BAHADIRLI'DAN BİLLUR KALKAVAN'IN 1. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNE ÖZEL MESAJ

ASTROLOG VEDAT DELEK'TEN DERDE DEVA!

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI

BÜYÜK BETELGEUSE GÜNÜ

ÖNEMLİ SABİT YILDIZLAR VE KARAKTERLERİ

YAZARLAR

NÖBETÇİ ECZANELER

6 Temmuz 2024 Cumartesi Günü Nöbetçi Eczaneler